Kayıtlar

Aralık, 2013 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

T-ara "Hide & Seek" MV Winter Versiyonu Yayınlandı! ♥

Resim
T-ara'nın yeni yıl için özel olarak çıkardığı "Hide & Seek" dijital teklisinin müzik videosu yayınlandı. Sıcağı sıcağına buyrun video :)

T-ara'nın 2013 Treasure Box Japon Turu Konseri Solo Performans Videoları Yayınlandı! ♥

Resim
T-ara'nın Treasure Box albümü tanıtımı için Japonya'da verdiği konserin solo performansları nihayet internete düştü. İşte Soyeon, Jiyeon, Eunjung, Boram, Qri ve Hyomin'in Japonya turu solo performansları ♥ SOYEON - SIGN IN HYOMIN - LOVE SUGGESTION EUNJUNG - TWO AS ONE JIYEON - MY SEA BORAM - MAYBE MAYBE QRI - DO WE DO WE Qri, Soyeon, Hyomin, Boram, Eunjung, Jiyeon ve Hyomin'in solo performanslarını nasıl buldunuz?

Bugün T-ara Eunjung ve Qri'nin Doğum Günü! ♥E♥Q♥

Resim
Bugün grubumuzun iki kraliçesi Eunjung ve Qri'nin doğum günü :) Queens'ler bugün Eunjung ve Qri'nin doğum gününü kutlamak için sosyal medyada  #2013HahmKyulDay ,  #2013QRIDAY ,  #2013HAHMDAY , hashtaglerini kullanacaklar. Siz de Qri ve Eunjung'un doğum günlerini kutlamak istiyorsanız yukarıdaki hashtagleri Twitter, Facebook, Instagram, Tumblr gibi sosyal medya uygulamalarında kullanabilirsiniz... Böylece Eunjung 25 yaşını, Qri'de 27 yaşını doldurmuş oluyor. T-ara Turkey olarak iki kraliçemize de uzun ve başarılı bir ömür diliyoruz. İyi ki doğdunuz ;) ♥ Aşağıdaki fotoğraf Eunjung'un instagram hesabından... Fotoğrafın altına düştüğü not ise "Çok mutluyum. Teşekkür ederim..  ♡" Bu  fotoğraf ise Hyomin'in instagram hesabından paylaştığı, Eunjung ve Qri'yi kutladığı fotoğraf. Notu ise şöyle "Mutlu Yıllar E♥Q"

T-ara "Do You Know Me?" Geri Dönüş Sahne Performansı Videoları!

Resim
T-ara 2 Aralık'ta yeni albümü "1977 Again"in çıkış şarkısı"Do You Know Me?" müzik videoları ile yeniden geri dönmüştü. 5 Aralık'ta albüm ve şarkıların tanıtımına başlayan grup, 3 ayrı Kore konserinde geri dönüş şarkılarının performanslarını sergiledi. İşte o 3 performansın videoları... MBC MUSIC CORE  KBS MUSIC BANK  M!COUNTDOWN T-ara'nın Çıkışı ve "Do You Know Me?" Performansları ile İlgili Ne Düşünüyorsunuz?